|
evet güzel kardeşim haklısın. hemde çok haklısın. biraz düşününce aslında yoktur şeriat gibisi. ismi bile bazı insanları iğrendirirken, korkuturken, uçururken, kızdırırken yoktur onun gibi yönetim biçimi dünyada. biraz düşünelim isterseniz. hertaraf hırsız dolu. ama yokkki cezası. hergün onlarca insanın yuvası yıkılır, umutları tükenir, emekleri mahfolur, canlarından olur.nedir cezası?hapis .sonrada çıkış. daha sonra, aynı işe devam.katiller; adam vurur, yetim bırakır,öksüz bırakır, aç bırakır, susuz bırakır. nedir cezası? hapis. sonrada çıkış, daha sonra aynı işe devam.fuhuş.içki içer azıtır, onun bunun namusuna göz diker, namussuzluk yüzünden cinayetler işlenir, sapıklık artar, nerden bakarsan bak
çirkeflik ,rezillik..dolandırıcılık,üçkağatçılık,gasp,hukuksuzluk,zengin fakir uçurumu,adaletsizlik.daha niceleri ..aklımda yok şimdi. siz sayın.ver bakalım islamdaki cezasını herkes görsün bakalım .suçta azalmamı olacak yoksa fazlamı olacak. elbette azalacak. hergün hırsızlıktan, namussuzluktan, cinayetten, trafik kazalarından, yüzlerce insan ölürken, bu sistemde kaç kişi yaşayacak görelim. bakmayın siz yobazların şeriatı kötü göstermelerine, şeriat örtünmelerini emretmiştir. zina yapmamalarını emretmiştir. daha doğrusu şehvetlerini kısıtlamıştır .hep bu yüzdendir kederleri, dertleri ,üzüntüleri ,ama bizce bu bir sınavdır imtahandır yasak elmadır. kaç puan alırsan, o kadar iyi yere yerleşirsin. takvanın lezzetini ferahlığını herkes tadamaz tabiki. örnekmi istiyorsunuz .ömer ibni abdulaziz dönemini okuyun yönetim nasıl olurmuş görün. yada endülüs.ALLAH istediğini hidayet eder. ALLAHım sen bizi iyi kullarından eyle bizi /sabikun /kullarından eyle. bizi hidayetten şaşırtma.bizi affet.amin.yanlış birşeyler söylediysem özür dilerim. affola.
|
|