Selamun Aleykum

| Ana Sayfam Yap |
| Sık Kullanılanlara Ekle |

Konular:15.755
Üyeler:21.505
Site Haritası

Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Reklam Vermek için Tıkla..

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu şeriat
Cevap SayisiCevap Sayisi: 5 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 160 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: şeriat  (Okunma Sayısı 160 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ersinizm
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

İslam mücahidi ErSiN

« : 16 Haziran 2008, 18:01:16 »

hidayete açılan kapı.. www.hidayetkapisi.com

Bu kelime ilk duyulduğunda insanı birazcık ürpertip korkutabilir fakat en iyi yönetim şekli bu kelimenin altındadır...
Bu kelimede laik olmak zorunda değilsiniz
Bu kelimede başınızı açmak zorunda da değilsiniz
Bu kelimede Başınızı kapatmak zorundasınız
Bu kelimede İslamiyeti dolu dolu yaşayabilirsiniz
Bu kelime sayesinde belkide günümüz rejiminde girdiğimiz günahların belki %50sini işleyemeyeceğiz diğer %50yi de farkında olmadan diyorum ben bu kelime insanları müthiş bir yeri vaad ediyor ''cennet'' bu kelime şeriat...

ersin
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.aump78.azbuz.com

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: şeriat
« Posted on: 30 Ağustos 2008, 16:49:24 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
zikrifikri
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 3

« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2008, 17:25:46 »

evet güzel kardeşim haklısın. hemde çok haklısın. biraz düşününce aslında yoktur şeriat gibisi. ismi bile bazı insanları iğrendirirken, korkuturken, uçururken, kızdırırken yoktur onun gibi yönetim biçimi dünyada. biraz düşünelim isterseniz. hertaraf hırsız dolu. ama yokkki cezası. hergün onlarca insanın yuvası yıkılır, umutları tükenir, emekleri mahfolur, canlarından olur.nedir cezası?hapis .sonrada çıkış. daha sonra, aynı işe devam.katiller; adam vurur, yetim bırakır,öksüz bırakır, aç bırakır, susuz bırakır. nedir cezası? hapis. sonrada çıkış, daha sonra aynı işe devam.fuhuş.içki içer azıtır, onun bunun namusuna göz diker, namussuzluk yüzünden cinayetler işlenir, sapıklık artar, nerden bakarsan bak çirkeflik ,rezillik..dolandırıcılık,üçkağatçılık,gasp,hukuksuzluk,zengin fakir uçurumu,adaletsizlik.daha niceleri ..aklımda yok şimdi. siz sayın.ver bakalım islamdaki cezasını  herkes görsün bakalım .suçta azalmamı olacak yoksa fazlamı olacak. elbette azalacak. hergün hırsızlıktan, namussuzluktan, cinayetten, trafik kazalarından, yüzlerce insan ölürken, bu sistemde kaç kişi yaşayacak görelim. bakmayın siz yobazların şeriatı kötü göstermelerine, şeriat örtünmelerini emretmiştir. zina yapmamalarını emretmiştir. daha doğrusu şehvetlerini kısıtlamıştır .hep bu yüzdendir kederleri, dertleri ,üzüntüleri ,ama bizce bu bir sınavdır imtahandır yasak elmadır. kaç puan alırsan, o kadar iyi yere yerleşirsin. takvanın lezzetini ferahlığını herkes tadamaz tabiki. örnekmi istiyorsunuz .ömer ibni abdulaziz dönemini okuyun yönetim nasıl olurmuş görün. yada endülüs.ALLAH istediğini hidayet eder. ALLAHım sen bizi iyi kullarından eyle bizi /sabikun /kullarından eyle. bizi hidayetten şaşırtma.bizi affet.amin.yanlış birşeyler söylediysem özür dilerim. affola.
ersinizm
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 5

İslam mücahidi ErSiN

« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2008, 21:18:22 »

evet güzel kardeşim haklısın. hemde çok haklısın. biraz düşününce aslında yoktur şeriat gibisi. ismi bile bazı insanları iğrendirirken, korkuturken, uçururken, kızdırırken yoktur onun gibi yönetim biçimi dünyada. biraz düşünelim isterseniz. hertaraf hırsız dolu. ama yokkki cezası. hergün onlarca insanın yuvası yıkılır, umutları tükenir, emekleri mahfolur, canlarından olur.nedir cezası?hapis .sonrada çıkış. daha sonra, aynı işe devam.katiller; adam vurur, yetim bırakır,öksüz bırakır, aç bırakır, susuz bırakır. nedir cezası? hapis. sonrada çıkış, daha sonra aynı işe devam.fuhuş.içki içer azıtır, onun bunun namusuna göz diker, namussuzluk yüzünden cinayetler işlenir, sapıklık artar, nerden bakarsan bak

çirkeflik ,rezillik..dolandırıcılık,üçkağatçılık,gasp,hukuksuzluk,zengin fakir uçurumu,adaletsizlik.daha niceleri ..aklımda yok şimdi. siz sayın.ver bakalım islamdaki cezasını  herkes görsün bakalım .suçta azalmamı olacak yoksa fazlamı olacak. elbette azalacak. hergün hırsızlıktan, namussuzluktan, cinayetten, trafik kazalarından, yüzlerce insan ölürken, bu sistemde kaç kişi yaşayacak görelim. bakmayın siz yobazların şeriatı kötü göstermelerine, şeriat örtünmelerini emretmiştir. zina yapmamalarını emretmiştir. daha doğrusu şehvetlerini kısıtlamıştır .hep bu yüzdendir kederleri, dertleri ,üzüntüleri ,ama bizce bu bir sınavdır imtahandır yasak elmadır. kaç puan alırsan, o kadar iyi yere yerleşirsin. takvanın lezzetini ferahlığını herkes tadamaz tabiki. örnekmi istiyorsunuz .ömer ibni abdulaziz dönemini okuyun yönetim nasıl olurmuş görün. yada endülüs.ALLAH istediğini hidayet eder. ALLAHım sen bizi iyi kullarından eyle bizi /sabikun /kullarından eyle. bizi hidayetten şaşırtma.bizi affet.amin.yanlış birşeyler söylediysem özür dilerim. affola.
Allah Razı Olsun
rabiaaa
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 9

« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2008, 19:51:32 »

ALLAH razı olsun:)

ALLAH ım Sen Beni Bana Bırakma Ben Açmısım Gönlümün Kapılarını Sana Tek Senin ve Güllerin Efendisinin Sevgisini Ver Bana Bulamadım Gayrı Bu Dünyada Bir Damlacık Vefa...

ravza87
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 2

« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2008, 00:30:23 »

din elden gidiyor şeriat isteriz Şaşkın

sevgi kaynaktan çıkan suya benzemeli,harcandıkça bitmemeli...
kaynaktan çıkan su harcandıkça bitmez,çünkü kaynaktır! kaynağı topraktır! kaynağını imandan almayan sevgi tükenmeye müstehaktır!

EL-KITAL
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 26

« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2008, 12:40:39 »

Şeriat Mazlum Halkları Koruyandır!
Onun Aslı Temel Yasası Kurandır!
Şeriatten Rahatsız Olan Melunlar!
İnsan Bozması Vahşi Bir Canavardır!

Nur Çağı Geldi Şeriat Hükmedecek!
İnsanlığı Karartan Şu Vahşet Bitecek!
Zincirlere Vurulmuş Mazlum Halkları!
Yüce Terakkilere Hızla İtecek!
(İslami Davet)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar

|Reklam| |Alıntı Koşulları|

kurye Pics & Wallpapers Sohbet simple machines forum smf.gen.tr ödüllü seo webmaster yarışması evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Furkan Hizmet ve Eğitim Vakfı