|
|
 |
« : 12 Temmuz 2008, 01:48:02 » |
|
 |
|
 |
 |
SEVGİLİ RABBİM -Tarih;Beni dünyaya gönderdiğinin 27.senesi
Sana ordaki havaları soracak olsam biliyorum meleklerden,Hz Muhammed den,O nun nurundan,sevdikleriyle yaptığı sohbetlerden bahsedecek ve bana şunu soracaksın: "Ya sen nasılsın neler yapıyorsun orada?" gerçi sen her şeyi biliyorsun ya...ama olsun ben yine de anlatayım. Burda ben özümü,aslımı korumaya çalışıyorum.Dünyaya rağmen olmaya,her şeye rağmen bencillikten kurtulmaya gayret gösteriyorum. Bildiklerimi uyguluyorum.Ama bu pek kolay olmuyor Rabbim... Bazıları beni anlamıyor.Hatta engel olmaya çalışıyorlar.Evet sağlam ağaç fırtınada belli olurmuş. Ben de bu fırtınalara dayanmaya çalışıyorum.Alaya alındığım oluyor.Uzaydan mı geldin diyorlar bana. Ben de eh onun gibi bir şey diyorum.Bunları pek önemsemiyorum tabiki...çünkü sen yanımdasın. Beni görüyor,beni duyuyor ve koruyorsun.Beni terbiye ediyorsun.Olaylardan kaçmıyorum. Başıma gelen şeylerden dolayı sarsılmamaya çalışıyorum."Bu olay bana ne anlatmak istiyor"diyorum. O zaman olaylarla beni inceden inceye terbiye ettiğini anlıyorum. Zorlandığım olmuyor mu?Hani yeter artık diyesim geliyor ama... Yolun sonunda sen varsın ya diyorum.En kuytu acılar içinde de olsam beni buluyorsun ya. Hani dünyaya gönderirken kulağıma küpe olsun diye söylemiştin ya... "Başına bir musibet gelirse şunu dersin:Biz ALLAH tan geldik ve yine O na döneceğiz." Bende böyle diyorum.İşte o zaman ferehlıyor,sözlerinin ne bitmez bir hazine ve şifa oldugunu bir kez daha yaşıyorum. Bugünlük hoşçakal Rabbim.Rahmetini ebediyyen üzerimizden ayırma.Nurumuzu tamamla... Beni yanına alacağın günü dört gözle bekliyorum.Katındaki bütün peygamberlere,Hz Muhammed ime selamlarımı ilet. Neredeyse unutuyordum.Bize emanet olarak gönderdiğin bebeği aldık.Ona iyi bakmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize yardım etmeni istiyoruz. Hoşça kal
Kendini senden bilen İsmi var cismi yok... İSMAİL ACARKAN
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
BİZDENSEN ŞEKLİ BIRAK,GÖNÜLE YÜRÜMEYE BAK..
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2008, 16:26:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2008, 16:55:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2008, 18:51:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2008, 18:53:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır, Bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye, Bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, Bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, Günlük menfaatler için Onurunu terk etmeye, Bir kısım insanlara kızıp Tüm insanlara düşman olmaya değmez BU HAYAT!!!...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2008, 21:15:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Patakla ruhumun karamsar çocuklarını, al ellerinden şekerli elmalarını... Annem kadar seveceksen, Baban kadar bakarım sana!...BEN BABAMIN OĞLUYUM, TEPEDEN TIRNAĞA ANADOLUYUM! Not: By KusursuZaLim imzalı bütün eserler, tamamen bana aittir!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2008, 14:11:55 » |
|
|
|
|
|