|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2008, 17:00:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2008, 09:21:35 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2008, 01:03:56 Gönderen: HawasHasan »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Ağustos 2008, 03:54:47 » |
|
 |
|
 |
 |
İslamı yaşamak çok güzel..gerçekten olabiliyosak murid olmak çok güzel...fakat bu tarz hikayeler zehir gibidir, bazen şifa bezen ise kötü sonuçlar doğurabilir..bu tip platformlarda bu kadar ayrıntı bilmiyorum ne kadar dogru!! ALLAH saadatların ve Seyda Hz.'lerinin sirrini yüceltsin bizlerinde hayatımızın değişmesine vesile oldular ne kadar dua etsem azdır.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
İmza kampanyasına destek Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.ayasofyacamiiolsun.com "Nefis kilise Ayasofya, kıyamete kadar cami olarak vakfedilmiştir. Bunu, ALLAH'a, ahirete, O'nun heybetine inanan hiçbir mahluk, sultan olsun, hakim olsun, bir mütegallibe olsun, değiştiremez. Vakıf şarlarını kim değiştirirse, ALLAH'ın, meleklerin, bütün insanların lâneti onların üzerine olsun. Yüzlerine bakan ve onlara şefaat eden hiçbir kimse bulunmasın." Fatih Sultan Mehmed
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2008, 21:08:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gürzü kendine vur. Benliğini, varlığını kır gitsin.Çünkü bu ten gözü, kulağa tıkanmış pamuğa benzer.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Ağustos 2008, 19:49:00 » |
|
 |
|
 |
 |
Selam’un Aleküm,Siz önce bana aşağıda belirttiğim itikadi meseleleri Kuran, Şeriat, Sünnet, Hadis Şerif ve Ehli Sünnet İtikadı olan Mezhep İmamlarımızdan, 1000 yılın müceddidi İmam Rabbani Hazretlerinden kaynak gösterin bende size kaynak göstereyim. 1- Mürşidi Kamil ve tarikat içinde Kuran Bilinci, Şeriat Bilinci, Sünnet Bilinci aşılanmamışsa, Küfre ve zulme karşı Cihad Ruhu verilmemişse, Çevremizdeki bunca ahlaksızlığa ve hayasızlığa seyirci kalıyor ve peygamberin emri olan Emri Bil Maruf Nehiy Anil Münker rafa kaldırılmışsa sadece Tasavvufun lafazanlığı yapılıyorsa, sadatların himmeti var edebiyatı yapıyorda dünyada ki İslam Alemine Yapılan zulme tepkisiz kalıyor ise yani hissiyatını kaybetmiş ise kendini sadece rabıtam var, zikrim var, şeyhim var diye avutup bana bu görevler verildi bunun dışına çıkmam diyipte işin kolayına kaçıyorsa bu müridi kimse kurtaramaz velevki ALLAH Teala Peygamber Efendimize veya Evliyalara şefaat yetkisi verirse eğer istisna, yani kimse şeyhine güvenip kesin ben kurtuldum diyemez. Aksini iddaa ediyorsanız kaynak göstererek önce siz müslümanlara ispatlayın. Daha pek çok şey anlatırdım fakat burası yeri değil.Gelin yüz yüze görüşelim.Doğruları açığa çıkartalım.Doğru kaynaklardan Tarikat ve Tasavvufu ögrenelim.Sizin kendi cemaatinizin bastırdığı kitaplar sadece kendi görüşlerini destekleyecek kısımları alıyor diger kısımlar önemsizmiş gibi üzerinde fazla durmuyorlar.Yani parçayı bütünden ayırıyorlar.Parça bütünden ayrıldımı artık bütün olma özelliğini yitirir.Gelin tanış olalım, konuşalım, İslam Ümmeti İçin Neler yapabiliriz, ahlaki kokuşmaya nasıl engel oluruz, cemaatler arasında nasıl ekonomik işbirliği yaparız çünki devamlı zalimleri kalkındırıyoruz ,projeler üretelim, üretken müslüman olalım, kendi güçlerimizi birleştirip İslam Coğrafyalarına açılalım ,baba mirası yiyen olmayalım, birbirimizin eksiklerini tamamlayalım, islami kalkınma için projeler hazırlayalım, harbi teslimiyetçiyseniz eğer başarının ALLAHtan geliceğine teslim olaraktan çalışmaya başlayalım. Gelin bunları konuşalım...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|