|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Şeytandan Korkuyormusunuz? oyunları, Şeytandan Korkuyormusunuz? programı, Şeytandan Korkuyormusunuz? oyunu indir, Şeytandan Korkuyormusunuz? program yükle, Şeytandan Korkuyormusunuz? download, Şeytandan Korkuyormusunuz? hikayeleri, Şeytandan Korkuyormusunuz? resimleri, Şeytandan Korkuyormusunuz? haber, Şeytandan Korkuyormusunuz? yükle,
Şeytandan Korkuyormusunuz? videosu, Şeytandan Korkuyormusunuz? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2008, 13:14:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2008, 13:39:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
URL=http://imageshack.us]  [/URL] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[IMG]
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2008, 21:24:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
58- Bunlar nimete erdirdiği kimselerdir. Bunların kimi Adem soyundan, kimi Nuh ile birlikte gemiye bindirdiklerimizin soyundan, kimi de İbrahim ile İsrail\'in soyundan gelen peygamberler ile doğru yola ilettiğimiz seçkin mü\'minlerdir. Bunlar rahmeti bol ALLAH\'ın ayetleri kendilerine okunduğunda ağlayarak secdeye kapanırlardı.<br /><br />59- Bunların yerine namazı umursamayan ve ihtiraslarına tutsak olmuş kuşaklar geçti. Bu kuşaklar sapıklıklarının cezasına çarpılacaklardır.
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2008, 16:10:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
 [/URL] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Öℓümsüz ßiя hãyãtã kãvuşmãk istiyoяsan sєn∂є sãηã ãit ßisєy ßι®ãkmã
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2008, 15:42:17 » |
|
 |
|
 |
 |
kuvvetli bir imana sahip olsaydım korkmazdım ama olamadığım için KORKUYORUM onunla ancak imanı kuvvetli olan birisi başedebilir. korkuyorum çünkü insanın içine bi girdi mi çıkması imkansız hale geliyor insana her şeyi yaptırabiliyor ALLAH korusun....... demiş arkadaşımız amma gerçek şu ki şeytan zaten içimizde ayrıca kanın akması vücudda dolaşması gibi içimizde dolaşıyor,o yüzden Efendimiz'in (SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM) şeklinde(benzerinde)bir hadisi olduğu rivayet edilir.İman meselesine gelince,şeytan,iman mücadelesinde yola koyulmayanlarla uğraşmaz,çünkü o zaten istediği yönde gidiyordur.Ama kişi ne zaman ''ben islamın gayesi olan imanı elde edeceğim,Allâh'a(CELLE CELÊLÜHÛ) samimi bir kul olacağım''deyip, bu gayeye kilitlenirse veya kiltlenmek için elinden geleni yaparsa,şeytan o zaman yoluna çıkar,savaş o zaman başlar.vesselam.esselêmü aleyküm.NE MUTLU KAZANANLARA!!!!ZAFER İNANANLARINDIR!!!
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2008, 16:09:24 Gönderen: hiba »
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|