Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Şeytandan Korkuyormusunuz?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 10 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 237 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şeytandan Korkuyormusunuz?  (Okunma Sayısı 237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KusursuZaLim
Gümüş KüL
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 8

ZaL!m Ötes!

« : 20 Ağustos 2008, 08:38:08 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

A-) HAYIR

B-) EVET

C-) Kararsızım

Patakla ruhumun karamsar çocuklarını, al ellerinden şekerli elmalarını...

Annem kadar seveceksen, Baban kadar bakarım sana!...

BEN BABAMIN OĞLUYUM, TEPEDEN TIRNAĞA ANADOLUYUM!

Not: By KusursuZaLim imzalı bütün eserler, tamamen bana aittir! 

''IsLak AŞK'' ''Gözyaşları nemi sever''

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Şeytandan Korkuyormusunuz?
« Posted on: 23 Kasım 2008, 10:58:52 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Şeytandan Korkuyormusunuz? oyunları, Şeytandan Korkuyormusunuz? programı, Şeytandan Korkuyormusunuz? oyunu indir, Şeytandan Korkuyormusunuz? program yükle, Şeytandan Korkuyormusunuz? download, Şeytandan Korkuyormusunuz? hikayeleri, Şeytandan Korkuyormusunuz? resimleri, Şeytandan Korkuyormusunuz? haber, Şeytandan Korkuyormusunuz? yükle, Şeytandan Korkuyormusunuz? videosu, Şeytandan Korkuyormusunuz? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
MuhammedBesir
Hademe-i Kur'an
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 327

Men Bende i Kur'anem Eger Can Darem

« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2008, 13:14:40 »

Şeytan bizden korksun..

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
belemir02
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 7

« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2008, 13:37:06 »

korku ALLAHtan başkasında aşırı şekilde toplanırsa şirk olur.
LA İLAHE İLLALLAH zırhı ile kuşandıktan soNRA niye şeytandan korkayım.

''Zalime gelip çatan adalet günü, mazlumun uğradığı cevir ve cefa mihnetinden çetindir. Şiddet son dereceyi buldu mu ferahlık gelir çatar. Bela halkaları tam daraldı mı genişlik yüz gösterir.''
Hz. ALİ

Sponsor Bağlantı

ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 38

ya sabr..

« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2008, 13:39:00 »

Şeytan bizden korksun..

URL=http://imageshack.us][/URL]
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

akifen
Muvvahid
*

Toplam Oyu: 15

ALLAHın aslanı hamza

« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2008, 21:24:55 »

Şeytan bizden korksun..

58- Bunlar nimete erdirdiği kimselerdir. Bunların kimi Adem soyundan, kimi Nuh ile birlikte gemiye bindirdiklerimizin soyundan, kimi de İbrahim ile İsrail\'in soyundan gelen peygamberler ile doğru yola ilettiğimiz seçkin mü\'minlerdir. Bunlar rahmeti bol ALLAH\'ın ayetleri kendilerine okunduğunda ağlayarak secdeye kapanırlardı.<br /><br />59- Bunların yerine namazı umursamayan ve ihtiraslarına tutsak olmuş kuşaklar geçti. Bu kuşaklar sapıklıklarının cezasına çarpılacaklardır.

Sponsor Bağlantı

yasemen
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2008, 21:59:28 »

hayır şeytandan korkmuyorum ama nefsime ve şeytana uymaktan korkuyorum. RABBİM cümlemizi uydurmasın İNŞALLAH

kader beyaz kagıda sütle yazılmış yazı elinde ise sıyır beyazdan beyazı

Sponsor Bağlantı

imam hatipli
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2008, 15:58:55 »

hayır şeytan bizden korksun...
Sponsor Bağlantı

gölge çiçeği
kalbin hazır olmadığı namaza Allah nazar etmez!
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 34

Nefes sayısı çok olanın, günahı da çok olur.

« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2008, 16:10:42 »

Şeytan bizden korksun..

[/URL]
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Öℓümsüz ßiя hãyãtã kãvuşmãk istiyoяsan sєn∂є sãηã ãit ßisєy ßι®ãkmã

Sponsor Bağlantı

vuslat muhammed sav
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 3

BİR AVUÇ TOPRAK DEĞİL Mİ SONUMUZ????.........

« Yanıtla #8 : 15 Ekim 2008, 13:14:35 »

kuvvetli bir imana sahip olsaydım korkmazdım ama olamadığım için
KORKUYORUM Embarrassed Embarrassed onunla ancak imanı kuvvetli olan birisi başedebilir.
korkuyorum çünkü insanın içine bi girdi mi çıkması imkansız hale geliyor insana her şeyi yaptırabiliyor Hııı Hııı Hııı ALLAH korusun.......

Yaren değil yar ol kisevgilin MEVLA olsun.Diken değil
gül ol ki aşığın
BÜLBÜL olsun.
Dostuna öyle dost ol ki adını
DERMAN koysun............

Sponsor Bağlantı

zerre_kul
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2008, 15:42:17 »

kuvvetli bir imana sahip olsaydım korkmazdım ama olamadığım için
KORKUYORUM Embarrassed Embarrassed onunla ancak imanı kuvvetli olan birisi başedebilir.
korkuyorum çünkü insanın içine bi girdi mi çıkması imkansız hale geliyor insana her şeyi yaptırabiliyor Hııı Hııı Hııı ALLAH korusun.......

demiş arkadaşımız amma gerçek şu ki şeytan zaten içimizde ayrıca kanın akması vücudda dolaşması gibi içimizde dolaşıyor,o yüzden Efendimiz'in (SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM) şeklinde(benzerinde)bir hadisi olduğu rivayet edilir.İman meselesine gelince,şeytan,iman mücadelesinde yola koyulmayanlarla uğraşmaz,çünkü o zaten istediği yönde gidiyordur.Ama kişi ne zaman ''ben islamın gayesi olan imanı elde edeceğim,Allâh'a(CELLE CELÊLÜHÛ) samimi bir kul olacağım''deyip, bu gayeye kilitlenirse veya kiltlenmek için elinden geleni yaparsa,şeytan o zaman yoluna çıkar,savaş o zaman başlar.vesselam.esselêmü aleyküm.NE MUTLU KAZANANLARA!!!!ZAFER İNANANLARINDIR!!!
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2008, 16:09:24 Gönderen: hiba » Logged
Sponsor Bağlantı

mervegül
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2008, 19:28:19 »

belemir02 kardeşimiz onun cevabını vermiş bize gerek kalmamış yinede yusuf a.s dediği gibi ben nefsimi temize çıkarmıyorum çünkü nefis kötülüğü emreder şeytanda onu ortağıdır
Sponsor Bağlantı

Etiket: