Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu teke tek i seyrettiniz mi?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 271 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: teke tek i seyrettiniz mi?  (Okunma Sayısı 271 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« : 22 Ocak 2008, 02:13:05 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

hayırlı geceler inşaALLAH

az önce biten teke tek adlı programı seyrettiniz mi?önce muhatablarımız kim bakalım.her tartışmada ALLAH(cc)'e muhalefet olup, sonrada elhamdülullah bizde müslümanız deyip, sinirlerimi harap eden,adına tenezzül etmediğim av.kadın şahıs.
    eski teke tek programında, kıyametten bahsedilirken, kıyamete kadar,başka bir gezegende hayat bulunsa da gitsek diyen, din cahilinin daniskası.
    aslında bir müslüman böyle,gözleri kör, kulakları sağır, kalpleri katı, vicdansız, akıllarından şüphe duyduğum şahısları muhattap almamalı.alsa bile, onlar ne ALLAH'ın emrinden anlar, ne de müslümandan anlar.başka şekilde anlatacaksın!
     konu tesettür.garibim av.birşeyleri savunmak uğruna, kendini nasıl küçük düşürdüğünün farkında değil.etrafdaki çıplak kadınlardan bahsediliyor.efendim bakmasınlarmış, iradeleri yokmuymuş? ey geçmişinden üzüntü, geleceğinden endişe duymayan hayvan
    sen ALLAH'ın emrinden anlamazsın.sana şunu soruyorum: bu ülkede uyuşturucu neden yasak, kumar neden yasak.serbest kalsın milletin iradesi yok mu?
    böyle bir mantık olur mu?
   yasak yokmuş efendim, filancanın kanunu varmış.senin filancan ölümlü!
   benim sahibim ve herşeyin sahibi, ve onun kanunu ebedi!
   ben güçlüyü severim, onun yanında olurum, senin filancan aciz!
   bu ülkede özgürmüşüz de.... sebebten, konuşabiliyormuşuz.neredeyse iki rekat namazıda o rıza için kıldıcaklar (haşa)

ben müslümanım!ben cesurum!konuşma hakkımı bana sen değil; seni bile konuşturan Rabbim verir!
    cehennemde kanunlarınızla ateş gibi geçinirsiniz inşaALLAH

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: teke tek i seyrettiniz mi?
« Posted on: 03 Aralık 2008, 21:24:13 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: teke tek i seyrettiniz mi? oyunları, teke tek i seyrettiniz mi? programı, teke tek i seyrettiniz mi? oyunu indir, teke tek i seyrettiniz mi? program yükle, teke tek i seyrettiniz mi? download, teke tek i seyrettiniz mi? hikayeleri, teke tek i seyrettiniz mi? resimleri, teke tek i seyrettiniz mi? haber, teke tek i seyrettiniz mi? yükle, teke tek i seyrettiniz mi? videosu, teke tek i seyrettiniz mi? msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 272

« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2008, 02:22:11 »

Allah Razı Olsun müjde kardeşim  Alkış

Ama sinirlerinizi bozuyorsa lütfen böyle programları seyretmeyin

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar
Lifestyle & Health | MPAA | Remortgages | Loans | Loan
|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Arşiv2| |Wap| |Wap2| |imode| |XML| |Rss1| |Rss| |Tags| |Sitemap| |UrlList|

kurye Diyet | Zayıflama Program Download Forum diyet ilahiler zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Selamun Aleykum
Sitemize Üye Olarak
Daha iyi Faydalanabilirsiniz.
Üye olmak için tiklayin