|
|
 |
« : 22 Ocak 2008, 02:13:05 » |
|
 |
|
 |
 |
hayırlı geceler inşaALLAH az önce biten teke tek adlı programı seyrettiniz mi?önce muhatablarımız kim bakalım.her tartışmada ALLAH(cc)'e muhalefet olup, sonrada elhamdülullah bizde müslümanız deyip, sinirlerimi harap eden,adına tenezzül etmediğim av.kadın şahıs. eski teke tek programında, kıyametten bahsedilirken, kıyamete kadar,başka bir gezegende hayat bulunsa da gitsek diyen, din cahilinin daniskası. aslında bir müslüman böyle,gözleri kör, kulakları sağır, kalpleri katı, vicdansız, akıllarından şüphe duyduğum şahısları muhattap almamalı.alsa bile, onlar ne ALLAH'ın emrinden anlar, ne de müslümandan anlar.başka şekilde anlatacaksın! konu tesettür.garibim av.birşeyleri savunmak uğruna, kendini nasıl küçük düşürdüğünün farkında değil.etrafdaki çıplak kadınlardan bahsediliyor.efendim bakmasınlarmış, iradeleri yokmuymuş? ey geçmişinden üzüntü, geleceğinden endişe duymayan hayvan sen ALLAH'ın emrinden anlamazsın.sana şunu soruyorum: bu ülkede uyuşturucu neden yasak, kumar neden yasak.serbest kalsın milletin iradesi yok mu? böyle bir mantık olur mu? yasak yokmuş efendim, filancanın kanunu varmış.senin filancan ölümlü! benim sahibim ve herşeyin sahibi, ve onun kanunu ebedi! ben güçlüyü severim, onun yanında olurum, senin filancan aciz! bu ülkede özgürmüşüz de.... sebebten, konuşabiliyormuşuz.neredeyse iki rekat namazıda o rıza için kıldıcaklar (haşa)
ben müslümanım!ben cesurum!konuşma hakkımı bana sen değil; seni bile konuşturan Rabbim verir! cehennemde kanunlarınızla ateş gibi geçinirsiniz inşaALLAH
|
|
 |
|
 |
|