|
|
 |
« : 21 Eylül 2008, 02:43:02 » |
|
 |
|
 |
 |
Vakit Gazetesi'nin haberi Bir dönem, yönetimi yolsuzluktan devrilen Türk Hava Kurumu, her yıl olduğu gibi bu yıl da gözünü Müslümanların, fakir ve yetimler için ayırdığı fitre ve zekât paralarına dikti. Okullara gönderdiği THK zarflarıyla öğrencilerden zekât ve fitre parası isteyen kurumun, özellikle KESK’e bağlı Eğitim-Sen üyesi öğretmenler aracılığı ile öğrenciler üzerinde baskı oluşturmaya çalıştığı belirtiliyor. Velilerden gelen bilgilere göre, THK’nın iletişime geçtiği Eğitim-Sen üyesi öğretmenler, öğrencilere “zarfları sakın boş getirmeyin” diye baskı yapıyorlar. Öğretmen-Sen Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Milli Eğitim Bakanı'na sert çıkarak, “Kafa çekerek İslâm'a söven THK ve benzeri laikçi kurumların, Milli Eğitim'in okullarını kullanarak milletin fitre ve zekâtlarını gasp etmesine daha ne kadar göz yumacaksınız” dedi. “Ülkede laikçi çetelerden oluşan kurumlar var” diyen Tanrıverdi, konuyla ilgili olarak hem THK'ya, hem THK'nın fitre ve zekât toplamasına aracılık eden Milli Eğitim Bakanlığı'na, hem de Diyanet İşleri Başkanlığı'na sert mesajlar verdi.
CAHİLİYE PUTPERESTLERİNE BENZİYOR Laikçi geçinen kişilere tıpkı cahiliye devri putperestleri gibi davrandıklarını dile getiren Tanrıverdi, şöyle devam etti: “Acıkınca putlarını yiyen putperestler gibi bu laikçiler de söz konusu para ve çıkarları olunca, inançlarını ve ideolojileri hemen satıveriyorlar. Paraya karşılık inançları olan laiklikten vazgeçiyorlar. Her fırsatta Kur'an kursu, cami düşmanlığı yapacaksınız, sonra da Müslümanların fitre ve zekâtlarına göz dikeceksiniz. Sizde hiç utanma yok mu? Madem laiksiniz, niye Müslümanların inancını sömürüyorsunuz. Müslümanların paralarını toplayıp içkili kokteyllerde zıkkımlanıyorsunuz. Bu nasıl bir inanç ve ideolojidir. Çekin pis ellerinizi Müslümanların fitre, zekât ve kurbanlarından.”
MEB GENELGE YAYINLAYARAK GASPA ENGEL OLMALI THK'nın milletin okullarında küçücük çocukları fitre ve zekât gaspına alet ettiğini dile getiren Tanrıverdi, “Bu kurumların din karşıtı bir duruşları var. Her fırsatta İslâm'a saldırıyorlar. Müslümanların fitre ve zekât paralarıyla kafa çekip milletin dinine sövenlere karşı Milli Eğitim Bakanı niye hâlâ duyarsız davranıyor; anlamış değilim. Bu adamlar fakirlere ayrılan parayı gasp ederek zevkleri için kullanıyorlar. Maalesef Milli Eğitim Bakanlığı da bu gaspa alet oluyor. Milli Eğitim Bakanı derhal bir genelge yayınlayarak, yolsuzlukları ayyuka çıkmış bu kurumun illegal para toplama işine yasak getirmelidir. Müslümanların paralarıyla İslâm'ın değerlerine söven ve onları aşağılayan kişi ve kurumlara artık dur denilmelidir” dedi.
PARALARI TOPLAMAK İÇİN ÖĞRETMENLERİ KULLANIYORLAR Tanrıverdi, THK'nın fitre ve zekât paralarını gasp ederken tek kuruş para da harcamadığını dile getirerek, şunları kaydetti: “THK, milletin fakirlere vereceği fitre ve zekât paralarını toplamak için de Milli Eğitim'in müdür ve öğretmenlerini kullanıyor. THK'nın illegal olarak topladığı fitre ve zekâtların zarfları önce Milli Eğitim Müdürlüklerine sayıyla zimmetleniyor. Milli Eğitim Müdürleri de bu zarfları öğrenci sayısınca “boş zarf olmasın” talimatıyla okul müdürlerine gönderiyor. Okul müdürlerinin gözetiminde öğretmenler tarafından “boş getirmeyin” talimatıyla öğrencilere dağıtılan zarflar, zimmet usûlüne göre yeniden toplanarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geri gönderiliyor. Milli Eğitim Müdürlükleri de zarfları THK'ya teslim ediyor. Milletin fitre ve zekâtlarını illegal bir şekilde gasp eden THK, bu paraların toplanması için Milli Eğitim'in kendi personelini kullandığı için hiçbir ekstra maliyet ödemiyor. Bundan daha güzel, kolay ve temiz para olur mu? Yattığın yerden gelsin paralar.”
GASPA DİYANET İŞLERİ NEDEN SESSİZ Diyanet İşleri Başkanı'na da seslenen Öğretmen-Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi, açıklamasına şöyle devam etti: “Diyanet İşleri Başkanı tüm bu olup bitenleri görmüyor mu? Bu kurumların milletin fitre ve zekâtlarını gasp ettiğini bilmiyor mu? Neden çıkıp da bu konuda açıklama yapmıyor? Bu gaspın vebali onların da boynunda olacaktır. Göz göre göre Müslümanların paralarının gasp edilmesine seyirci kalanlar, öteler ötesinde bunun hesabını mutlaka verecektir. Bu vebalden kurtulmak istiyorlarsa eğer, bu kurumların Müslümanların fitre ve zekât paralarıyla balolarda içki içtiklerini de belirterek ‘fitre ve zekâtlar kurumlara verilemez’ fetvasını yeniden ve yüksek sesle dile getirmelidirler.”
selamhaber
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: THK yine zekat dileniyor oyunları, THK yine zekat dileniyor programı, THK yine zekat dileniyor oyunu indir, THK yine zekat dileniyor program yükle, THK yine zekat dileniyor download, THK yine zekat dileniyor hikayeleri, THK yine zekat dileniyor resimleri, THK yine zekat dileniyor haber, THK yine zekat dileniyor yükle,
THK yine zekat dileniyor videosu, THK yine zekat dileniyor msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2008, 02:55:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
Yükleniyor...
|
Selamun Aleykum
|
|