Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler
Cevap SayisiCevap Sayisi: 27 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1246 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler  (Okunma Sayısı 1246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
busari
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 5

« : 22 Haziran 2008, 19:02:40 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

s.a. değerli kardeşlerim. üniversiteye başlarken temiz biriydim. başıma gelen bazı olaylar sonucu büyük bi boşluğa düştüm ve şeytanlaşmış canavar (üniversite ortamı) benimde yakamı bırakmadı. ben dini konuları bile bile bazı kızlarla çıkmıştım.ama ELHAMDÜLİLLAH sonunda doğru bi yol bulup seçtim kendime. üniversiteye gidecek kardeşlerime şu tavsiyem var:SAKIN AİLELERİNİZİN ''ÜNİVERSİTEYE GİT SONRA ORDAN BİRİNİ BUL EVLEN'' veya ''ÜNİVERSİTEYİ KAZAN SONRA NE İSTERSEN YAP'' gibi sölerine ASLA kanmayın... şunu unutmayın nereyi kazanırsanız kazanın ALLAH BİZE ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN... ailelerimizin haberi olmadan biçok şey yapabiliriz ama BİZİ ALLAH GÖRÜYORRR... ayrıca internet ortamı da çok kötü bu yüzden bu tür forumlarla yani dini konulara bizi yaklaştıran vesilelerle muhatap olalım her zaman. ben tövbemi ettim inşALLAH. üniversiteye gitmek isteyen bayan kardeşlerime şöyle bi tavsiyem var ''TAVİZ TAVİZİ DOĞURUYO...''  bu görülen bi başörtülü vakası bide görünmeyen vakalar var... lütfen kendinizi muhafaza edin. ilk elini tuttuğunuz kişi eşiniz olsun. evlendikten sonra tutun... inşALLAH bu hayatımdaki acı gerçek size birazcık ibret olmuştur... AMAÇ RIZA-İ İLAHİ İSE KURAN VE SÜNNET ÇİZGİSİNDEN AYRILMAMAYA ÇALIŞALIM İNŞALLAH... HATAMIZ İLLAKİ VARDIR. HATASIZ KUL OLMAZ AMAAA HER KUL DA TÖVBE ETMEZZZ!!!
    VESSELAM... SLM VE DUA İLE... KARDEŞİNİZ busari.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2008, 19:12:46 Gönderen: HawasHasan » Logged
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler
« Posted on: 22 Kasım 2008, 17:01:12 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler oyunları, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler programı, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler oyunu indir, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler program yükle, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler download, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler hikayeleri, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler resimleri, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler haber, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler yükle, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler videosu, üniversitelerin içler acısı hali ve forumlarla vesile olunabilecek kitleler msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 268

« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2008, 19:18:40 »

Aleykum Selam
Geçmiş olsun kardeşim
Şu kısa yazınızda alınacak çok ders var
İnşaALLAH faydalı olur...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
busari
Paylaşımcı üye
*

Toplam Oyu: 5

« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2008, 19:22:32 »

ALLAH RAZI OLSUN kardeşim... inşALLAH rabbim hatalarımı affeder... hani özgürlük derler ya insan asla özgür değildir. en özgür olduğunu sandığı anda vicdanı yine özgür olmadığına bir delildir... EYY RABBİMİZ BİZİ NEFSİMİZLE ASLA 1 SANİYE BİLE BAŞBAŞA BIRAKMA... AMİNNN!!! VESSELAM
Sponsor Bağlantı

Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 134

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2008, 19:50:41 »

Aleykum Selam
Geçmiş olsun kardeşim
Şu kısa yazınızda alınacak çok ders var
İnşaALLAH faydalı olur...

inşaALLAH..ALLAH bizleri korusun..

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.

Sponsor Bağlantı

Hiba
Bir "Kün" Emrini Bekler Bî Çare Yüreğim...
Administrator
*

Toplam Oyu: 151

Ve Emrin Neyse Amâdeyim Rabbim...

« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2008, 20:12:12 »

ilk elini tuttuğunuz kişi eşiniz olsun. evlendikten sonra tutun...

Alkış  Alkış  Alkış

rabbim tevbenizi kabul buyursun ve cümle gençlerimizi bu bataklıklardan korusun  Sad

Mahsun Yüreğim!!!

Sponsor Bağlantı

özledimm
affet yarab!!...
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 16

selam olsun sana ey YAR!!...

« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2008, 20:49:14 »

ALLAH hepimizi korusun

[/URL]

Sponsor Bağlantı

ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 38

ya sabr..

« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2008, 11:14:50 »

rabbim hepimizin ayaklarını doğru yolda sabit kılsın İnşaAllah......  gerçekten kısacık yazınızda çıkarılacak dersler ve alınacak ibretler çok bazı şeyler yaşamadan bilinmiyor ama yaşadığında da pişmanlığı da o ölçüde büyük oluyor İnşaAllah..... keşke yapmasaydım dediğimiz şeyler yapmayız aminnnnnn
 Allah Razı Olsun

URL=http://imageshack.us][/URL]

Sponsor Bağlantı

Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 134

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2008, 12:06:08 »

RABBİM HEPİMİZİ HAYALI ,TEMİZ İNSANLARDAN EYLESİN.YAZINIZDA ÇOK DETAYA İNMESEYDİNİZ DAHA İYİ OLURDU.İMAN ÇIPLAKTIR,ELBİSESİ TAKVA,SÜSÜ HAYA,MEYVESİ İSE İLİM

kardeşim küçük harfle yazalım inşaALLAH.
Sponsor Bağlantı

memocan021
Çünkü Ölüm Bir Yok Oluş Değil Yeniden Doğuştur... Dünya Hayatı Bir Oyun Ve Eğlenceden İbarettir.
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 39

« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2008, 18:40:34 »

rabbim hepimizin ayaklarını doğru yolda sabit kılsın İnşaALLAH......  gerçekten kısacık yazınızda çıkarılacak dersler ve alınacak ibretler çok bazı şeyler yaşamadan bilinmiyor ama yaşadığında da pişmanlığı da o ölçüde büyük oluyor İnşaALLAH..... keşke yapmasaydım dediğimiz şeyler yapmayız aminnnnnn
 Allah Razı Olsun

amin

"NEREYE BU GİDİŞ"
RaKaMlAr İlErİ DoĞrU gİtSeDe; GeRi SaYıM sEn DoĞdUğUnDa BaŞlAdI

Sponsor Bağlantı

mervem1401
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2008, 21:52:10 »

ALLAH tövbe edenleri sever...ben yeni üniversteye gideceğim bir çok korkum var .ALLAH yardımcımız olsun.....mümin kardeşlerinizden dualarınızı eksik etmeyin
Sponsor Bağlantı

tomurcuk7
Yeni üye
*

« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2008, 10:22:01 »

ALLAH bütün kardeşlerimiin yardımcısı olsun.ALLAH VE RESULÜNÜN rızası nerde
ise bizde orda olalım.ALLAH'tan devamlı yardım isteyelim.RABBİMİZ ne diyor''DUA VE NAMAZLA BENDEN YARDIM DİLEYİN''Siz genç yürekler ,ALLAHın sevgili kulları nefsinizle savaşın.Şüphesiz ALLAHın yardımı gelecektir.

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

son-secde
Yeni üye
*

« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2008, 21:02:31 »

zemin kaygan Rabbim kaydırmasın kardeşimizn de durumu herkese ibret olsun insALLAH.Ortamlar bozuk ALLAH helal dairede,iyi güzel ortamlar nasip etsin.ne demiş bir büyüğümüz HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR HARAMA GİRMEYE LUZUM YOKTUR.
selametle saglıcakla kalın.VESSELAMM...ALLAH hepimizin tövbelerimizi kabul buyursun günahlarımızı affeylesin insaALLAHüteala...
Sponsor Bağlantı

CanDost
Ya Rab! Bize Afiyet Ver!
Administrator
*

Toplam Oyu: 268

« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2008, 22:30:37 »

Amin
 Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı