|
|
 |
« : 25 Eylül 2007, 12:39:37 » |
|
 |
|
 |
 |
VEYSEL KARANİ HZ DUASI
"ALLAH'ım sen benim Rabbimsin, ben ise senin kulun! Yaratan Sensin, yaradılan benim. Rızık veren Sensin, rızıklandırılan benim. Mülk sahibi Sensin, kul ve köle benim. Aziz Sensin, zelil benim... Zengin Sensin, fakir benim. Diri Sensin, ölü benim. Baki Sensin, fani olan benim... Kerim Sensin, hakir(zelil) benim... İyilik yapan Sensin, suçlu ve günahkar benim.. Affedip bağışlayan Sensin, günah işleyen benim... Büyük ve yüce Sensin, küçük ve değersiz benim... Güçlü ve kuvvetli Sensin, zayıf ve güçsüz benim. Veren Sensin, isteyen benim. Her şeyden emin Sensin, korkan benim... Cömert Sensin, muhtaç ve fakir benim. Dualara cevap veren Sensin, dua edip isteyen benim.. Şifa veren Sensin, hasta benim...
Her türlü noksan sıfattan münezzeh ve bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim!
Günahlarımı affet, hatalarımı bağışla, hastalıklarıma şifa ver, ebediyen beni rızana mazhar eyle. Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisi..." aminn
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
Anahtar Kelimeler: Veysel Karani Duası oyunları, Veysel Karani Duası programı, Veysel Karani Duası oyunu indir, Veysel Karani Duası program yükle, Veysel Karani Duası download, Veysel Karani Duası hikayeleri, Veysel Karani Duası resimleri, Veysel Karani Duası haber, Veysel Karani Duası yükle,
Veysel Karani Duası videosu, Veysel Karani Duası msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2007, 08:54:22 » |
|
 |
|
 |
 |
VEYSEL KARANİ HZ DUASI "ALLAH'ım sen benim Rabbimsin, ben ise senin kulun! Yaratan Sensin, yaradılan benim. Rızık veren Sensin, rızıklandırılan benim. Mülk sahibi Sensin, kul ve köle benim. Aziz Sensin, zelil benim... Zengin Sensin, fakir benim. Diri Sensin, ölü benim. Baki Sensin, fani olan benim... Kerim Sensin, hakir(zelil) benim... İyilik yapan Sensin, suçlu ve günahkar benim.. Affedip bağışlayan Sensin, günah işleyen benim... Büyük ve yüce Sensin, küçük ve değersiz benim... Güçlü ve kuvvetli Sensin, zayıf ve güçsüz benim. Veren Sensin, isteyen benim. Her şeyden emin Sensin, korkan benim... Cömert Sensin, muhtaç ve fakir benim. Dualara cevap veren Sensin, dua edip isteyen benim.. Şifa veren Sensin, hasta benim...
Her türlü noksan sıfattan münezzeh ve bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim!
Günahlarımı affet, hatalarımı bağışla, hastalıklarıma şifa ver, ebediyen beni rızana mazhar eyle. Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisi..." aminn aminn aminn aminn...
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2007, 10:29:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2007, 13:38:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2008, 19:20:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2008, 14:33:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
EY SEVGİLİ EN SEVGİLİ UZATMA DÜNYA SÜRGÜNÜMÜ BENİM
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2008, 09:50:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
|
Etiket:
| Benzer Konular |
|
Konu Başlığı |
Başlatan |
Yanıtlar |