Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu "Vurmayın, Resulullahtır O!"
Cevap SayisiCevap Sayisi: 9 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 361 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Vurmayın, Resulullahtır O!"  (Okunma Sayısı 361 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ŞeHide
Ne Zaman Öleceğimiz önemli Değil. Önemli olan nasıl öleceğimizdir.Bize Düşen Allah Yolunda Ölmektir...
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 73

« : 23 Mart 2008, 15:17:13 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

"Vurmayın, Resulullahtır O!"

"Vurmayın, Resulullahtır O!"

Kendilerine, cenab-ı Hakkın son dinini tebliğ için gelen, onları sonsuz Cehennem ateşinden kurtarmaya çalışan Kainatın efendisini baş tacı edecekleri yerde, Taifliler taşa tuttular. Atılan taşlara, hazret-i Zeyd, vücudunu siper ederek Peygamberimize bir zarar gelmesini önlemeye çalışıyordu.
Zeyd hazretleri, sevgili Peygamberimizin etrafında dört dönüyor, taşların O'na değmemesi için çırpınıyordu. O'nun mübarek vücuduna bir zarar gelmesin diye kendisine gelen taşlara aldırmıyordu. Canını böyle günlerde feda etmek için fırsat beklemiyor muydu? İşte, alemlerin efendisini taşlıyorlar, eziyet, işkence yaparak yurtlarından çıkarmaya çalışıyorlardı.
Hazret-i Zeyd, Peygamber efendimizi korumak için sağa-sola koşturdukça, taşlar; başına, vücuduna, ayaklarına birbiri peşine değiyordu. Bu sebeple, hazret-i Zeyd'in her tarafı kanlar içinde kalmıştı... Sevgili Peygamberini korumak için varını yoğunu harcıyor, taş atan zalimlere karşı avazı çıktığı kadar;
-Yapmayın!.. Vurmayın!.. O alemlerin efendisidir! Resulullah'tır O!.. Benim vücudumu parça parça yapın, fakat Peygamberime bir zarar gelmesin!.. diye bağırıyordu.
Zeyd bin Harise'yi aşarak, Resulullah efendimize gelen taşlar, Efendimizin mübarek ayaklarını kanlar içinde bırakmıştı.
Sevgili Peygamberimiz, üzüntülü, yorgun ve yaralı bir halde, Utbe ve Şeybe ismindeki iki kardeşin bağına yaklaştılar... Orada, bütün mü'minlerin canlarını feda etmek istediği Resulullah efendimiz, mübarek ayaklarından akan kanları sildiler. Abdest alıp, ağacın altında iki rek'at namaz kıldılar. Sonra mübarek ellerini kaldırıp münacatta bulundular.
Bu hali, bağ sahipleri seyrediyordu... Resulullah efendimizin başına gelenleri görmüşler, garipliğine şahid olmuşlardı. Merhamet damarları harekete geldi. Addas ismindeki köleleri ile üzüm gönderdiler. Sevgili Peygamberimiz, üzümü yerken Besmele çekti. Üzümü getiren köle Hıristiyan idi. Besmeleyi işitince şaşırıp sordu:
-Yıllardır buralardayım, kimseden böyle bir söz duymadım. Bu nasıl kelamdır?
- Sen neredensin?"
- Nineveliyim.
- Yunus'un (aleyhisselam) memleketinden imişsin.
- Sen Yunus'u nerden tanıyorsun? Onu, buralarda kimse bilmez.
- O, benim kardeşimdir. O da, benim gibi peygamber idi.
- Bu güzel yüzün, bu tatlı sözlerin sahibi yalancı olamaz. Ben inandım ki, sen ALLAH'ın Resulüsün, diyerek hemen Kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu. Sonra da:
- Ya ResulALLAH! Yıllardır bu zalimlere, bu yalancılara kölelik ettim. Herkesin hakkını yiyorlar. Herkesi aldatıyorlar. Hiç iyi tarafları yok. Dünyalık toplamak ve şehvetlerini tatmin için her alçaklığı göze alıyorlar. Onlardan nefret ediyorum. Sizinle birlikte gitmek, size hizmetle şereflenmek, cahillerin, ahmakların size yapacağı saygısızlıklara hedef olmak, mübarek vücudunuzu korumak için feda olmak istiyorum, dedi.Resulullah efendimiz, tebessüm ederek;
- Şimdi efendilerinin yanında kal! Az zaman sonra, adımı her yerde işitirsin. O zaman bana gel! buyurdu
.

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: "Vurmayın, Resulullahtır O!"
« Posted on: 22 Kasım 2008, 18:33:55 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: "Vurmayın, Resulullahtır O!" oyunları, "Vurmayın, Resulullahtır O!" programı, "Vurmayın, Resulullahtır O!" oyunu indir, "Vurmayın, Resulullahtır O!" program yükle, "Vurmayın, Resulullahtır O!" download, "Vurmayın, Resulullahtır O!" hikayeleri, "Vurmayın, Resulullahtır O!" resimleri, "Vurmayın, Resulullahtır O!" haber, "Vurmayın, Resulullahtır O!" yükle, "Vurmayın, Resulullahtır O!" videosu, "Vurmayın, Resulullahtır O!" msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
ümmet
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 0

« Yanıtla #1 : 23 Mart 2008, 20:48:18 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
hamdullah_47
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 1

« Yanıtla #2 : 23 Mart 2008, 21:24:03 »

Allah Razı Olsun
« Son Düzenleme: 23 Mart 2008, 21:51:26 Gönderen: hamdullah_47 » Logged
Sponsor Bağlantı

Kalbistan
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2008, 11:50:38 »

Allah Razı Olsun

Bir Yaprak Misali Gül Kokulu Yollarına Düşmüş Yüreğim
EY SEVGİLİ Bana da Ümmetimm Dermisin!...
[/b][/i]

Sponsor Bağlantı

enbıya
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 26

GÜLEREK GÜNAH İŞLEYENLER,AGLAYARK CEHENNME GİRECEK

« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2008, 12:15:22 »

Sad ALLAHım razı olsun  Embarrassed

BENİMDE ADIM EZANLA KURULDU SELA İLE BİTECEK

Sponsor Bağlantı

__sıla__
Yeni üye
*

« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2008, 02:04:40 »

Sad   Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

konuk
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 4

« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2008, 02:57:14 »

ne bahtiyardır efendimizi görenler ona hizmet edenler. ALLAH razı olsun
Sponsor Bağlantı

ibocan19
Paylaşımcı üye
*

« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2008, 09:37:39 »

Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık

''Kul Bela Görmez Hak Yazmadıkça Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça''

Sponsor Bağlantı

fuat007
Yeni üye
*

« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2008, 15:21:24 »

Allah Razı Olsun
Sponsor Bağlantı

guler
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 29

« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2008, 16:34:36 »

Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun Embarrassed
Sponsor Bağlantı

Etiket: