Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 714 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!...  (Okunma Sayısı 714 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
__EnSaR__
----BiLMeK icin BuLMaK LaZiM-KaVuSMaK iCiN öLMeK LaZiM--
Süper Üye
*

Toplam Oyu: 16

« : 23 Ağustos 2007, 14:36:09 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!...

Selamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Beraketuhu ve Magfiretuhu…

Taberanî'nin rivayetine göre bir gün Cebrail (A.S.) her zamankinden baska bir saatte Peygamber'imize (S:A:V) gelir. Peygamber'imiz (S.A.V) onu karsilayarak;

«Ya Cebrail, niye senin cehreni solgun görüyorum» diye sorar. Cebrail (A.S): «Eger ALLAH (C.C) cehennemin körükleri hakkinda sana bilgi vermemi emretmeseydi, gelecek degildim» der.

Peygamber'imiz (S.AV) ona: «Yâ Cebrail, bana cehennemi anlat» der. Cebrail (AS) söyle cevap verir: «ALLAH (C.C), cehennemin bin yil boyunca yakilmasini emretti. Bin yil yakildi, sonunda agardi. Arkasindan bin yil daha yanmasini emretti, sonunda kapkara kesildi.

Simdi o kapkaradir, ne kivilcimi isik saçar ve ne de yalazi söner.
Seni hak üzere elci olarak gönderen ALLAH'a (C.C) yemin ederim ki, cehennemde igne deligi kadar bir delik açilsa dagilacak olan yüksek hararetten dolayi yeryüzünün bütün canlilar kavrularak ölürdü.

Seni hak üzere elçi gönderen ALLAH'a (C.C) yemin ederim ki, cehennem bekçilerinden biri dünya halkina görünse yüzünün çirkinligi ve kokusunun agirligi yüzünden bütün yer yüzü halki ölürdü. Seni hak üzere elci gönderen ALLAH'a (C.C) yemin ederim ki. ALLAH'in (C.C) Kur'an'in tanittigi cehennem zincirinin bir halkasi yeryüzü daglarina konsa dag yarilir ve yerin merkezine ininceye kadar durmazdi.

Bunun üzerine Peygamber'imiz (S.AV) «Yeter, ya Cebrail! Yoksa kalbim duracak ve ölecegim» der.

Bu sirada Peygamber'imiz S:A:V) Cebrail'in agladigini görür. Ona: «Ya Cebrail, ALLAH (C.C) katinda sahip oldugun mertebeye ragmen sen de agliyorsun» der. Cebrail (A.S) O'na söyle cevap verir: «Niye aglamayayim? Asil benim aglamam lâzim. Cünki belki ALLAH'in (C:C) bilgisine göre bu günkü mevkiimden baska bir mertebedeyim. Belki meleklerden biri iken Iblisin tâbi tutuldugu imtihanin bir benzerine ben de tâbi tutulurum. Bilmiyorum, belki de Harut ile Marufun baslarina gelenler benim de basima gelir.»

Bunun üzerine ikisi de aglamaya baslarlar, göz yaslari akarken «Ya Cebrail ve ya Muhammed! Ulu ALLAH her ikinizi âsi olmak tehlikesinden emin kilmistir» diyen gizli bir ses duyarlar.

Sesi duyunca Cebrail (AS) göge yücelir. Peygamber'imiz de (S:A:V)disarıya çikar. Yolda Ensardan gülen, oynayan bir gurup ile karsilasir. Onlara der kî: «cehennem ardinizda iken gülüyor musunuz?! Benim bildiklerimi bilseniz, az güler, cok aglar, girtlaginizdan ne yemek ve ne de su geçmez, yüksek tepelere çikarak yüksek sesle ALLAH'a (C:C) yakarirdiniz.»

Bu sirada; «Ya Muhammed, kullarimi umutsuzluga düsürme. Ben seni zorluk gösterici olarak degil, müjdeleyici olarak gönderdim» diye bir nida gelir.

Bu nidayi duyunca Peygamber'imiz (S:A:V)«Dogru olun ve ALLAH'a (C:C) yaklasin» diye buyurur.

Imami Ahmed´in rivayetine göre Peygamber'imiz (S:AV) Cebrail'e (AS):

«Niye hiç bir zaman Mikâil'i (AS)gülerken görmüyorum?» diye sorar. Cebrail de (AS) O'na: «Mikâil, cehennem yaratilaliberi hiç gülmüs degil» diye cevap verir.

ALLAH'ım Kabir azabından cehennemin azabından ve kıyametin şiddetinden sana sığınırım

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!...
« Posted on: 22 Kasım 2008, 19:01:28 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... oyunları, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... programı, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... oyunu indir, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... program yükle, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... download, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... hikayeleri, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... resimleri, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... haber, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... yükle, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... videosu, YA CEBRAİL BANA CEHENNEMİ ANLAT!... msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
ömer gül
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 505

dost istersen ALLAH yeter

« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2007, 16:08:04 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Allah Razı Olsun

dost istersen ALLAH yeter

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
__EnSaR__
Süper Üye
*

« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2007, 16:31:38 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Allah Razı Olsun

aminnnn eCmain oLsun insaALLAH...
dua ve niyaz iLe....
Sponsor Bağlantı

akide
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 23

« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2007, 20:57:42 »

Allah Razı Olsun  Embarrassed  Embarrassed  Embarrassed rabbim cumlemizi cehennem azabindan korusun insALLAH ....
 YARABBI BENI BI SANIYE BILE NEFSIME UYDURMA  Embarrassed
 emegine saglik ensar guzel bir paylasim ....
Sponsor Bağlantı

__EnSaR__
Süper Üye
*

« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2007, 03:04:11 »

Allah Razı Olsun  Embarrassed  Embarrassed  Embarrassed rabbim cumlemizi cehennem azabindan korusun insALLAH ....
 YARABBI BENI BI SANIYE BILE NEFSIME UYDURMA  Embarrassed
 emegine saglik ensar guzel bir paylasim ....

aminnnn ecmain....
SIZLerinde yorumLarina SagLik.......
Sponsor Bağlantı

merhaba
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

EN İYİ NASİHAT İYİ ÖRNEK OLMAKTIR.

« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2008, 18:16:19 »

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Emeğine Sağlık

YA İSLAMDA YÜKSELİRSİN                           YA İNKARDA ÇÜRÜRSÜN                                YOL MEZARDA BİTMİYOR GİTTİĞİNDE GÖRÜRSÜN.

Sponsor Bağlantı

turk8487
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 6

« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 15:40:22 »

rabbim bizi bu dünyaya tamah edenlerden etmsin cehennem azabından korusun emegine saglık kardeşim çok ğüzel olmuş Allah Razı Olsun A.E.OL
Sponsor Bağlantı

gaysarlı
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

"ALLAH ne güzel dost ve yardımcıdır."

« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2008, 10:11:01 »

Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık Yüce Rabbimiz Cümlemizi cehennem azabından korusun.
Sponsor Bağlantı

Etiket: