Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 172 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü  (Okunma Sayısı 172 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömer gül
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 505

dost istersen ALLAH yeter

« : 29 Aralık 2007, 08:05:00 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü
“Bu yıl yılbaşının nasıl yaşanacağı Türkiye’de çok önemli bir gösterge olacak. Profesyonel bir gözlemci olarak ilgiyle izleyeceğim.” Özellikle

AKŞAM gazetesi okurları bu cümlelerin yabancısı değil, elbette hemen hatırlayacaklar. Ancak ben yine de hatırlatmak istiyorum, bayramda konserlerin iptaline ilişkin olarak insanlarımızın (dindarlarla kısıtlamıyor) dini bayramlara gerçek anlamını yüklemeye başladıklarından da bahseden yayın yönetmenim Serdar Turgut’un bu yazısını okurken bu cümlelere takıldım. Herhangi bir istihbarat bilgisi olmadan bu gözlemi yaptıysa bingo demek isterim. Yılbaşı kutlamalarına ilişkin ilk açıklama Kadir Topbaş’tan geldi. Daha öncesinde 250 bin dolar bütçe ayrıldığı belirtilen Taksim’deki yılbaşı kutlamalarını, “Şehitlerimize saygı” gerekçesiyle iptal ettiklerini açıkladı Topbaş.

Hoş ne çocukluğumda evimde yılbaşı kutlamaları yapıldı ne de haberlere yansıyan çirkin görüntülerin haricinde Taksim eğlencelerini biliyor değilim.

Bugüne kadar yılbaşı kutlamalarının bir eksikliğini de yaşamadım.

Her şey bir yana...

Ertesi gün haberlere yansıyan o çirkin görüntülerin yansıdığı karenin içerisinde olmak isteyen var mıdır? Geçen seneki alkolden artık ne yaptığını bilemez durumda olan üç dört erkeğin -kendilerinin dahi utanç duyacağı- taciz görüntülerini hatırlayın.

Hiçbir dini inancım dahi olmasaydı bu görüşüm değişmezdi.

Ben asıl yılbaşı kutlamalarının gereksizliğine inananların tamamen şaşaaya dönüşen eğlenceler düzenlemelerinin samimiyetsiz ve takiyyeci olarak görülmesini yeğlerim, tıpkı manevi atmosferinden çıkarmak için ellerinden geleni yapan belediyelerin Ramazan ayını çadır eğlencelerine dönüştürmeleri gibi.

Ya da...

İlla bir yılbaşı kutlaması yapılacaksa ‘İslamileştirelim’ mantığının da sakat olduğunu belirtmekte fayda var.

Asıl sakat olan devletin ve devletin gölgesini yerel yönetimlerin halkın eğlencesine yön verme mantığıdır. Eğlenecek olan toplumsa, bırakın toplum kendi eğlencesini İslami ve gayri İslamisiyle kendisi üretsin.

Bizim çocukluğumuzda yerel yönetimlere “İslami referans alan” belediyeler hakim değildi ama hiçbir belediyenin yılbaşı kutlaması yaptığını hatırlamıyorum. Ramazan curcunaları da... Her fırsatta kutlama-konser yapmak AK Partili belediyelerin örnek uygulamasıdır. Şarkıcıların çoğu, belediye konserlerinde kazandıkları parayı hiçbir ekstralarında kazanmamışlardır.

TRT’de de aynı mantık kendisini göstermeye başladı yeni genel müdürle... Üstüne mi geliyorlar... Tarkan’a 750 bin dolar ver, yılbaşı eğlencesi yap. Dikkati dağıt. Kime sorsanız 750 bin dolarlık Tarkan icraatına karşı. TRT bunu niye yapıyor peki? Bence panikten.

Tarkan uluslararası sanatçı olabilir ama burada durum farklı. Niyet okumak doğru değil ama belediyelerden beri başlayan uygulamaları okuduğunuzda sonuç buraya çıkıyor.

Benim merakım da farklı.

Bu yılbaşında da yılbaşı kutlamalarına alternatif Mekke’nin Fethi kutlanacak mı diye bekliyordum ki...

Bu yıl da yılbaşı kutlamalarına alternatif yine her yıl olduğu gibi, Erbakan’ın kanalı Tv5 "alternatif yılbaşı" kutlaması yapacakmış. Biletler şimdiden bitmiş bile. 19.30’da Abdi İpekçi’den canlı yayınlanacak olan “alternatif yılbaşı” programına Kudüs Müftüsü İkrima Sabri, Cihangir şiir dinletisi, İstanbul mehteran takımı, sanatçı Mustafa Demirci ilahileriyle grup Seyfullah ve Zeyd Soto’nun düetleriyle katılacaklar. Abdi İpekçi’deki programın davetiyeleri Tekbir Giyim’den temin ediliyormuş. Programın sürpriz konuğu ise büyük olasılıkla Erbakan Hoca olacak...

* * *

Bırakın herkes ne istiyorsa yapsın.

Akşam

dost istersen ALLAH yeter

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü
« Posted on: 22 Kasım 2008, 19:00:08 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü oyunları, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü programı, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü oyunu indir, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü program yükle, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü download, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü hikayeleri, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü resimleri, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü haber, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü yükle, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü videosu, Yılbaşı gecesinde TRT’de Tarkan, Tv5’te Kudüs Müftüsü msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
nilgunyalcin
>>...Dua ile...<<
Faydalı Üye
*

Toplam Oyu: 8

« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2007, 13:07:43 »

Paylaşım için Teşekkürler..
Evet, o Taksim faciaları.. rezil görüntüler.. Rabbim ıslah etsin.. Hidayet nasip eyler inşaALLAH CÜMLESİNE... Onlara söylenecek çok söz yok , var ama yok işte...
TV5'in programını uzun zamandır biliyorum, bence çok iyi yapıyorlar. Kaliteli bir paylaşım yapıyorlar. MaşaALLAH ONLARA!

Selametle..
Dua ile..

Sabrın Şehrinde Buluşmak Ümidi İle..

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
efza
İLİMSİZ AMEL HEDER,AMELSİZ İLİM VEBALDİR.
Bilgili Üye
*

Toplam Oyu: 32

Bana bir ben lazım birde Anlayan...

« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2007, 13:25:01 »

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum ASALETİMDENDİR.
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin,bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye,
bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye
Sponsor Bağlantı

b.s
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 109

« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2008, 10:14:28 »

bu yılbaşı kutlamalarınıda anlayamıyorum.hem sonsuz yaşamak isterler hem de ömür geçiyor onu kutlarlar.ne oluyor tarih değişirken kendimizimi sıfırlıyoruz.öyle olsa ilk ben kutlayacağım.tertemiz sayfaya ALLAH(c.c)yaz başka birşey yazma.yok öyle birşey.neyi kutluyor anlasam.
Sponsor Bağlantı

Etiket: Yılbaşı gecesinde TRT&#8217;de Tarkan  Tv5&#8217;te Kudüs Müftüsü  
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Muhabbetullah.Com Bağlantılar
Myspace Comments | Books | Send Telegram | Mortgage Calculator | Lingerie
|Reklam| |Alıntı Koşulları| |Arşiv| |Arşiv2| |Wap| |Wap2| |imode| |XML| |Rss1| |Rss| |Tags| |Sitemap| |UrlList|

Diyet | Zayıflama Program Download kurye Forum diyet ilahiler zayıflama dizi izle ssk Gazeteler video izle Sohbet tv izle evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat Araba Yarışı oYuNLAR
Muhabbetullah.Com En iyi 1024x768 - 1280x1024 ekran çözünürlüğünde görüntülenir.
Muhabbetullah.Com Bir Forum Sistemidir.ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. Muhabbetullah.Com Yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir.
Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber HawasHasan[at]Gmail.Com adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.
For English Please let us know any illegal activity to HawasHasan[at]Gmail.Com

Selamun Aleykum
Sitemize Üye Olarak
Daha iyi Faydalanabilirsiniz.
Üye olmak için tiklayin