Selamun Aleykum
Selamun Aleykum, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Özel Arama
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Reklamlar
Şifalı Bitkiler

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek.
Cevap SayisiCevap Sayisi: 156 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 6678 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek.  (Okunma Sayısı 6678 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülsümce
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 73

ALLAH'ım iman ziynetiyle beni güzelleştir.

« Yanıtla #120 : 11 Temmuz 2008, 01:11:39 »

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir, doğal yoldan zayıflama..

faydalı üye konumuna layık gördüğünüz için yöneticilerime teşekkür ediyorum.
faydalı olabiliyorsam ne mutlu. Tebessüm Tebessüm Tebessümçünkü ben çok faydalanıyorum.hepinizden Allah Razı Olsun

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek.
« Posted on: 04 Aralık 2008, 19:05:24 »

uyari
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. oyunları, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. programı, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. oyunu indir, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. program yükle, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. download, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. hikayeleri, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. resimleri, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. haber, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. yükle, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. videosu, Ziyaretçilerimiz Ziyaretçi Defterine Forumla Alakalı Görüşlerini Paylaşabilecek. msn eklentisi, şarkı sözleri, dizisi
HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

Toplam Oyu: 1119

Ve Birgün Bu Dünya Gül Bahçesine Dönecek..

« Yanıtla #121 : 11 Temmuz 2008, 14:07:19 »

faydalı üye konumuna layık gördüğünüz için yöneticilerime teşekkür ediyorum.
faydalı olabiliyorsam ne mutlu. Tebessüm Tebessüm Tebessümçünkü ben çok faydalanıyorum.hepinizden Allah Razı Olsun
üyelik rütbeleri mesaj sayısına bağlıdır..
Cümlemizden İnşaAllah..

Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların,
'Bu zaman cihad zamanı değildir'
dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır.
Dediler ki;
'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?'
Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki;
'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.'
[İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]

Sponsor Bağlantı

Biz muhabbetullah platformu olarak dosya yükleme işlemleriniz için www.upload.gen.tr sitesini öneriyoruz
Gülsümce
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 73

ALLAH'ım iman ziynetiyle beni güzelleştir.

« Yanıtla #122 : 13 Temmuz 2008, 10:58:05 »

üyelik rütbeleri mesaj sayısına bağlıdır..
Cümlemizden İnşaALLAH..
Tebessüm Tebessüm Tebessüm Tebessüm Tebessüm
Sponsor Bağlantı

kardelen2
Yeni üye
*

Toplam Oyu: 0

ADIMA SÜKUTUN MÜHRÜNÜ VURDUM....

« Yanıtla #123 : 15 Temmuz 2008, 21:17:21 »

kardeşler istek ve öneri köşesi göremediğim için buraya yazayım dedim.site içeriği bakımından gerçekten güzell! çok beğendim.

biraz konu eklemek istedim.açıkçası biraz zorlandım.konuyu,yazıyı güzelleştireyim dedim,her birinde seçili hala getirmek gerekiyor.renk,boyut,ortalama flan.buda usanç verir gibi geldi bana.resimleri kopyala yapıştır yapsak ne güzel olurdu.acaba? benim bilmediğim tarafıma var.varsa bilgilendirirmisiniz? selametle..

Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

« Yanıtla #124 : 15 Temmuz 2008, 23:07:12 »

kardeşler istek ve öneri köşesi göremediğim için buraya yazayım dedim.site içeriği bakımından gerçekten güzell! çok beğendim.

biraz konu eklemek istedim.açıkçası biraz zorlandım.konuyu,yazıyı güzelleştireyim dedim,her birinde seçili hala getirmek gerekiyor.renk,boyut,ortalama flan.buda usanç verir gibi geldi bana.resimleri kopyala yapıştır yapsak ne güzel olurdu.acaba? benim bilmediğim tarafıma var.varsa bilgilendirirmisiniz? selametle..
forum hakkındaki eleştirileriniz bölümüne açabilirsiniz İnşaAllah..
ayrıca sorunuzun cevabı aşağıda yazılı İnşaAllah..
Bazi Forumda Cok Basit Bir yerden Kopyaliyorsun Sonra istedigin yerede yapistiriyorsun öyle olamazmi.

Sizin Taktikle Zor Bir az Kütük Kafaliyimdir

bizde hoteditör yok ne yazıkki..
yani bahsettiğiniz şekilde ne yazıkki ekleyemiyoruz..
o modülü kurmak istedik ama birçok sorun çıktı..
bu şekilde eklemeyi öğrenebilirsiniz İnşaALLAH..
Sponsor Bağlantı

kardelen2
Yeni üye
*

ADIMA SÜKUTUN MÜHRÜNÜ VURDUM....

« Yanıtla #125 : 16 Temmuz 2008, 11:43:26 »

Anladım efendim.konu eklemeden haz alan biri olarak,zorlanıcaz galiba.ama elimden geldiğince devam inş.

birde şunu demeden geçemiyecem site baya kalabalık,üye sayısı gayet güzel! fakat konular hakkında bunu söyliyemiyeceğim.

14. 602 lerde.böylesine bir forum için yeterli değil.inş sorun kalkar da daha çok konu eklemek isteyenler çıkar.eğer isterseniz mesajımı taşıyabilirsiniz.gerçekten yeri değil çünkü. ilgilendiğiniz için ALLAH razı olsun...
Sponsor Bağlantı

HawasHasan
O şimdi Memlekette..
Administrator
*

« Yanıtla #126 : 16 Temmuz 2008, 15:51:44 »

estağfirullah kardeşim..
haklısınız..
zaman da daha da çok artacaktır İnşaAllah..
Sponsor Bağlantı

gizli
Yeni üye
*

« Yanıtla #127 : 29 Temmuz 2008, 11:30:28 »

Arkadaşlar cümletten kandiliniz mübarek olsun  bu kandil kendisiyle beraber bir çok güzellikler getirsin bize bu gece tüm müslümanlara dua etmeyi unutmayalım

Madem ölüm 1 defa oda neden ALLAH için olmasın..?

Sponsor Bağlantı

ayşegül
sen yolcu şu yalan dünya hancıdır öyle bir gün var ki yürekte sancıdır yer gök bir olup da hesap sorulunca en sevdiğin bile senden davacıdır...
Müdavim Üye
*

Toplam Oyu: 41

ya sabr..

« Yanıtla #128 : 29 Temmuz 2008, 11:31:59 »

sizinde kandiliniz mubarek olsun kardeşim İnşaAllah... dualarımız müşterek İnşaAllah..

[/URL]
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sponsor Bağlantı

gizli
Yeni üye
*

« Yanıtla #129 : 29 Temmuz 2008, 11:41:46 »

s.a sizlerle bi şey daha paylaşmak istiyorum belki duymuşsunuzdur ama ben yinede söyleyim:Efendi hz fatihten beykoza taşındı ve fatihten elbise almayın demiş nedeni ise orda olan elbiseler çok darlaştırılmış olduğundan dolayı diye biliyorum (bu hanım arkadaşlarım için geçerli)
Sponsor Bağlantı

vildan_78
Yeni üye
*

« Yanıtla #130 : 29 Temmuz 2008, 23:37:08 »

selamun aleykum arkadaşlar kandılınız mubarek olsun inş slm ve dua ıle
Sponsor Bağlantı

Muttαki
Bismillahirrahmanirrahim Hasbun Allah ve Ni'mel Vekil
Forum Yöneticisi
*

Toplam Oyu: 136

Maksadımız İman ve Ahirettir

« Yanıtla #131 : 30 Temmuz 2008, 01:03:46 »

ve aleyküm selam sizinde kandiliniz mubarek olsun kardeşim.

İslamsız Hayat,Hayat değildir,Hayata hükmetmeyen İslam,İslam değildir,Onu hayatına geçirmeyen Müslüman,Müslüman değildir.

Sponsor Bağlantı

Diplomat
Yeni üye
*

« Yanıtla #132 : 02 Ağustos 2008, 02:08:02 »

Allah Razı Olsun Emeğine Sağlık Teşekkürler
<