|
|
|
Robot Moderatör
|
Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak ve mesaj yazmak için üye olmanız gerekmektedir.. sitemizde islami içerik bulunmaktadır.. bulamadığınız herhangi bir konuyu bildirerek yardım alabilirsiniz.. Katkılarınızdan ve Desteklerinizden Ötürü Teşekkür Ederiz... Üye Olmak için Aşağıdaki "Üye Ol" Kısmını Tıklayabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #121 : 11 Temmuz 2008, 14:07:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gökten yağmur yağdıkça cihad tatlı ve hoştur. İnsanlar üzerine Kur'anı çokça okuyanların, 'Bu zaman cihad zamanı değildir' dedikleri bir zaman gelecektir. Kim bu zamana ulaşırsa, bilin ki bu ne güzel cihad zamanıdır. Dediler ki; 'Ya RasulALLAH bunu söyleyecek kimse var mı dır?' Rasulullah (S.A.V) buyurdu ki; 'Evet bu kimse ALLAH'ın ,meleklerin ve bütün insanlığın lanetlediği kimsedir.' [İmam Nevevi;Tagribul Tezhib,Şifa-i Essudur,Meşariul Eşvag ila Mesari El Uşşag]
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #122 : 13 Temmuz 2008, 10:58:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #124 : 15 Temmuz 2008, 23:07:12 » |
|
 |
|
 |
 |
kardeşler istek ve öneri köşesi göremediğim için buraya yazayım dedim.site içeriği bakımından gerçekten güzell! çok beğendim.
biraz konu eklemek istedim.açıkçası biraz zorlandım.konuyu,yazıyı güzelleştireyim dedim,her birinde seçili hala getirmek gerekiyor.renk,boyut,ortalama flan.buda usanç verir gibi geldi bana.resimleri kopyala yapıştır yapsak ne güzel olurdu.acaba? benim bilmediğim tarafıma var.varsa bilgilendirirmisiniz? selametle..
forum hakkındaki eleştirileriniz bölümüne açabilirsiniz İnşaAllah.. ayrıca sorunuzun cevabı aşağıda yazılı İnşaAllah..
Bazi Forumda Cok Basit Bir yerden Kopyaliyorsun Sonra istedigin yerede yapistiriyorsun öyle olamazmi.
Sizin Taktikle Zor Bir az Kütük Kafaliyimdir
bizde hoteditör yok ne yazıkki.. yani bahsettiğiniz şekilde ne yazıkki ekleyemiyoruz.. o modülü kurmak istedik ama birçok sorun çıktı.. bu şekilde eklemeyi öğrenebilirsiniz İnşaALLAH..
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #132 : 02 Ağustos 2008, 02:08:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #133 : 03 Ağustos 2008, 16:00:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Benim acıya verecek bir şeyim kalmadı, Mutluluktan ise alacağım var..."
|
|
|
|
|
|
|